Traject Beter in Balans!

Herken je dit?

 • Er ligt weer een uitnodiging voor een feestje. Dit is helemaal niet jouw ding. Al die gesprekken, geluiden en beelden komen zo bij jou binnen dat je na afloop moe bent. En niet zo’n klein beetje moe, maar je hebt gewoon meerdere dagen nodig om bij te komen. Stiekem zou je het liefst niet gaan. Maar ja, sociaal gezien kan je dat natuurlijk niet maken. 
 • Als je terugkomt van een etentje met vriendinnen vraagt je man wat er met jou aan de hand is. Toen je wegging was er namelijk niets aan de hand en was je vrolijk. Nu ben je neerslachtig en zelfs een beetje depri. Verbaasd zeg je dat er met jou niks is, maar in de dagen die volgen moet je je man gelijk geven. Het lijkt wel of je de emoties van één van je vriendinnen hebt overgenomen. 
 • Vertwijfelt staar je op zaterdagavond naar je boek. Je hebt wel zin om te lezen, maar eigenlijk geen fut ervoor. Werk, kinderen, huishouden en een vergadering in de avonduren hebben ervoor gezorgd dat je nu compleet leeggezogen door alle indrukken op de bank hangt. 
 • Al dagenlang slaap je slecht. Morgen kom je bij een overleg weer die ene collega tegen. Die collega heeft een paar weken geleden kritiek geuit op jouw doen en laten. Ook heeft ze lopen vissen bij andere collega’s wat zij van jou vinden. Je hebt werkelijk geen idee wat je morgen kan verwachten en hoe je jezelf een houding moet geven als ze weer kritiek heeft.
More than Stones Healing

Hoe zou het zijn als je:

 • Jezelf kan afschermen van de hoeveelheid prikkels op een feestje. Je kijkt nu alvast in de kast welk jurkje je kunt dragen. Je hebt er gewoon weer zin in!
 • De emoties van een ander lekker bij die ander laat en je eigen gemoedstoestand niet laat meesleuren door de emoties van anderen. Dat die vriendin zich rot voelt is niet leuk en je leeft met haar mee, maar je neemt haar emoties niet over. Je gaat gewoon weer vrolijk naar huis aan het einde van de avond.
 • Dat je herkent wanneer je lichaam je probeert te vertellen dat je ook voor jezelf moet zorgen. Dat je naar je eigen lichaam durft te luisteren waardoor je zelfverzekerd keuzes durft te maken om tijd voor jezelf te creëren en lekker met twee boeken op de bank kruipt.
 • In staat bent om kritiek gewoon van je af te laten glijden. Niet nachtenlang meer wakker liggen of met buikpijn rondlopen omdat je collega een vervelende opmerking heeft gemaakt, maar gewoon alle ellende over de schutting kunnen gooien en met opgeheven hoofd en zonder zorgen naar je werk durven gaan.

 

Dat is mogelijk als je deelneemt aan het traject Beter in Balans!

Dit traject bestaat uit 5 persoonlijke sessies van 1 uur.

Aan het einde van dit traject:

 • Weet je hoe je stevig in je schoenen kunt staan en hoe je jezelf kunt afschermen zodat prikkels van buitenaf weinig invloed op jou hebben. Je hebt weer zin in feestjes.
 • Herken je welke emoties bij jou horen en welke emoties van een ander zijn. Emoties van anderen leer je van je af te zetten zodat dit jouw stemming ten goede komt.
 • Ben je een stuk bewuster van jezelf waardoor je weet waar je grenzen liggen en waar je je energie aan wilt geven zodat je na een heerlijke week lekker met een boek op de bank kruipt.
 • Weet je hoe je om kan gaan met kritiek zodat nachtenlang wakker liggen of met buikpijn rondlopen door een kritische opmerking tot het verleden behoren.
 • Ben je tijdens de sessies helemaal tot rust gekomen en kun je deze momenten ook zelf creëren wanneer jij dit nodig hebt. Hierdoor heb je meer energie, kun je meer hebben en slaap je ook beter.

Deze investering in jezelf is € 365,- .

Hiervoor krijg je:

 • 5 persoonlijke sessies van 1 uur
 • 2 punten bergkristal om jezelf tot rust te brengen & op te laden
 • diverse oefeningen welke je op elk moment van de dag kan toepassen

 

Bonus:
Als bonus krijg je onbeperkt toegang tot online oefenmateriaal ter waarde van € 149,-!

More than Stones Healing

Astrid:
Voordat ik bij Anneloes kwam had ik erg veel last van negatieve situaties welke mij leegzogen. Mijn energie werd uit mij getrokken. Ik was heel druk in mijn hoofd, teveel in het denken/ratio.

Tijdens de sessies werd het rustiger in mijn hoofd en lijf. Na afloop van een sessie voelde ik mij fijn en tot mijzelf gekomen. Ik leerde mijzelf steeds beter aarden en terug te komen bij mijzelf. Tijdens de healing kon ik de energie voelen stromen door mijn lichaam en gingen mijn handen en voeten tintelen (op een fijne manier). Door dit traject ben ik sterker geworden. Ik ben in balans gekomen en heb ik meer rust.

Als je meer tot jezelf wilt komen, jezelf meer wilt ontdekken, dan is het traject Beter in Balans van Anneloes echt iets voor jou! De prachtige stenen kunnen ook jou ondersteunen op verschillende vlakken zoals zelfvertrouwen, rust en liefde voor jezelf. Stenen (en dus de edelsteentherapie) kunnen veel voor je doen!

Loes:
Toen ik bij Anneloes kwam, vond ik het heel lastig om te aarden en geaard te blijven. Door de healings, praktische oefeningen en passende stenen, lukt dit nu veel beter en makkelijker. Daarbij zijn de healings (op een zeer sfeervolle locatie!) ook een heerlijk ontspannen uurtje in een drukke wereld!

Anita:
Als coach en masseur kom ik met veel mensen in aanraking. En al deze (mooie) mensen hebben ieder, in meer of mindere mate, hun eigen aangrijpende verhalen. Als hoogsensitief persoon lukte het mij in mijn privéleven en in de opstart van mijn praktijk niet altijd even goed om mijn eigen energie te bewaken. Het kwam dan ook regelmatig voor dat ik onbewust en ongewild andermans emoties voelde. En dus voor onnoembare reden bijvoorbeeld boos of verdrietig was. Toen Anneloes op mijn pad kwam zag ik in haar Edelsteentherapie de ‘energietools’ die ik misschien wel goed kon gebruiken en waar ik erg nieuwschierig naar was!

Inmiddels heb ik haar traject doorlopen en merk ik dat ik nu veel beter in staat ben om mijn eigen energie te ‘managen’; ik herken wat van mij is, wat van de ander is en wat ik kan doen om mijn eigen energie te beschermen. De oefeningen, de meditaties en de visualisaties die Anneloes mij per sessie leerde waren verrassend simpel en verrassend effectief!

De behandeling op de tafel (onder een heerlijke deken), met de intuïtief gekozen stenen op mijn chakra’s en Anneloes die haar magie uitvoerde, waren heerlijke momenten van rust, ontspanning en energetische healing. En dat alles in de prachtige ambiance van de blokhut. Steeds weer ging ik met mooie inzichten en hernieuwde balans naar huis (en met een beschermende steen).

Haar oefeningen pas ik nu in het dagelijks leven toe. Het is fijn om dit soort ‘energiemanagement-tools’ te hebben. Ik kan iedereen – en in het bijzonder mensen met energielekken –  van harte aanraden om de More than Stones Healing Edelsteentherapie van Anneloes te volgen; het is een toegevoegde waarde voor je leven!

Melanie:
More than stones healing kwam op mijn pad. Ik ben hoogsensitief en had op dat bewuste moment last van extreme stress. ik durfde geen nee te zeggen en nam alle prikkels van mijn werk op. Zoveel drukte in mijn hoofd. Ik kon niet meer ontspannen. Toen ben ik terecht gekomen bij Anneloes. Anneloes heeft alle sessies heel goed geluisterd naar mij. Na de eerste sessie was ik al wat rustiger. Nu 4 sessies verder ben ik ontstresst en durf mijn grenzen weer aan te geven. Ook heb ik geleerd om me beter af te sluiten voor prikkels en te ontspannen en terug te gaan naar rust en aarde. Anneloes heeft dit alles voor elkaar gekregen en ik ben haar eeuwig dankbaar. De vermoeidheid en emotie die ik in me had heeft zij eigenlijk overwonnen, want ik ben echt een grote klus geweest. Anneloes heeft het toch maar even geklaard!

More than Stones Healing

Veel gestelde vragen:

Wat gebeurt er tijdens een sessie?
Tijdens de sessie gaan we aan de slag met edelstenen en mineralen. Deze stenen zijn in staat om de trillingen van jouw lichaam weer in balans te krijgen. Kijk voor meer informatie op de pagina edelsteentherapie.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja, dit is mogelijk. Je betaalt dan 2 keer € 195,-. De eerste termijn voldoe je voor aanvang van de eerste sessie en de tweede termijn voldoe je voor aanvang van de derde sessie.

Is het mogelijk om na de sessie stenen aan te schaffen  waarmee we hebben gewerkt?
Ja, dit kan. Ik maak deel uit van More than Stones welke edelstenen en mineralen verkoopt. Klik hier voor de website van de winkel.

Wat zijn de mogelijkheden qua vergoedingen?

Of en tot welke hoogte coaching wordt vergoed is van diverse factoren en situatie afhankelijk. Een aantal mogelijkheden staan hieronder weergegeven.

 • Werkgever
  Steeds meer werkgevers zien dat coaching bij kan dragen aan de persoonlijke/professionele ontwikkeling van hun medewerker of ter preventie van burn-out klachten. Vaak is vergoeding mogelijk vanuit het opleidingsbudget en/of ontwikkelingsbudget. Bij re-integratietrajecten bestaat soms ook de mogelijkheid voor de werkgever, om na overleg met de bedrijfsarts, het coachtraject te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.
  • Belastingaftrek (zelfstandig) ondernemer
   De kosten voor een coachingstraject zijn als bedrijfskosten aftrekbaar. Daarnaast is ook de BTW (21%) aftrekbaar. Check voor alle informatie de website van de Belastingdienst.

  LET OP: More than Stones Healing geeft geen garantie op de toepasbaarheid van de belastingregels. Iedere situatie is anders en dient door jou zelf beoordeeld te worden. Ik wijs hier enkel en alleen op de eventuele mogelijkheden die er bestaan. Een check bij boekhouder, belastingadviseur of belastingdienst raad ik ten zeerste aan.

  harten