Ervaringen

Astrid:

Voordat ik bij Anneloes kwam had ik erg veel last van negatieve situaties welke mij leegzogen. Mijn energie werd uit mij getrokken. Ik was heel druk in mijn hoofd, teveel in het denken/ratio.

Tijdens de sessies werd het rustiger in mijn hoofd en lijf. Na afloop van een sessie voelde ik mij fijn en tot mijzelf gekomen. Ik leerde mijzelf steeds beter aarden en terug te komen bij mijzelf. Tijdens de healing kon ik de energie voelen stromen door mijn lichaam en gingen mijn handen en voeten tintelen (op een fijne manier). Door dit traject ben ik sterker geworden. Ik ben in balans gekomen en heb ik meer rust.

Als je meer tot jezelf wilt komen, jezelf meer wilt ontdekken, dan is het traject Beter in Balans van Anneloes echt iets voor jou! De prachtige stenen kunnen ook jou ondersteunen op verschillende vlakken zoals zelfvertrouwen, rust en liefde voor jezelf. Stenen (en dus de edelsteentherapie) kunnen veel voor je doen!

 

Anita:

Als coach en masseur kom ik met veel mensen in aanraking. En al deze (mooie) mensen hebben ieder, in meer of mindere mate, hun eigen aangrijpende verhalen. Als hoogsensitief persoon lukte het mij in mijn privéleven en in de opstart van mijn praktijk niet altijd even goed om mijn eigen energie te bewaken. Het kwam dan ook regelmatig voor dat ik onbewust en ongewild andermans emoties voelde. En dus voor onnoembare reden bijvoorbeeld boos of verdrietig was. Toen Anneloes op mijn pad kwam zag ik in haar Edelsteentherapie de ‘energietools’ die ik misschien wel goed kon gebruiken en waar ik erg nieuwschierig naar was!

Inmiddels heb ik haar traject doorlopen en merk ik dat ik nu veel beter in staat ben om mijn eigen energie te ‘managen’; ik herken wat van mij is, wat van de ander is en wat ik kan doen om mijn eigen energie te beschermen. De oefeningen, de meditaties en de visualisaties die Anneloes mij per sessie leerde waren verrassend simpel en verrassend effectief!

De behandeling op de tafel (onder een heerlijke deken), met de intuïtief gekozen stenen op mijn chakra’s en Anneloes die haar magie uitvoerde, waren heerlijke momenten van rust, ontspanning en energetische healing. En dat alles in de prachtige ambiance van de blokhut. Steeds weer ging ik met mooie inzichten en hernieuwde balans naar huis (en met een beschermende steen).

Haar oefeningen pas ik nu in het dagelijks leven toe. Het is fijn om dit soort ‘energiemanagement-tools’ te hebben. Ik kan iedereen – en in het bijzonder mensen met energielekken –  van harte aanraden om de More than Stones Healing Edelsteentherapie van Anneloes te volgen; het is een toegevoegde waarde voor je leven!

    Loes:

    Toen ik bij Anneloes kwam, vond ik het heel lastig om te aarden en geaard te blijven. Door de healings, praktische oefeningen en passende stenen, lukt dit nu veel beter en makkelijker. Daarbij zijn de healings (op een zeer sfeervolle locatie!) ook een heerlijk ontspannen uurtje in een drukke wereld!

      Melanie:

      More than stones healing kwam op mijn pad. Ik ben hoogsensitief en had op dat bewuste moment last van extreme stress. ik durfde geen nee te zeggen en nam alle prikkels van mijn werk op. Zoveel drukte in mijn hoofd. Ik kon niet meer ontspannen. Toen ben ik terecht gekomen bij Anneloes. Anneloes heeft alle sessies heel goed geluisterd naar mij. Na de eerste sessie was ik al wat rustiger. Nu 4 sessies verder ben ik ontstresst en durf mijn grenzen weer aan te geven. Ook heb ik geleerd om me beter af te sluiten voor prikkels en te ontspannen en terug te gaan naar rust en aarde. Anneloes heeft dit alles voor elkaar gekregen en ik ben haar eeuwig dankbaar. De vermoeidheid en emotie die ik in me had heeft zij eigenlijk overwonnen, want ik ben echt een grote klus geweest. Anneloes heeft het toch maar even geklaard!