Tafelopstellingen

Heb jij een vraagstuk waar je in vast loopt, op persoonlijk vlak of binnen een team of organisatie?

Een tafelopstelling kan helpen om inzicht te krijgen in hetgeen er speelt (een patroon, blokkades of een dynamiek). Door het onderbewuste inzichtelijk te maken, ontstaan er antwoorden op de vraag of klacht welke bij jou aanwezig is.

In een 1 op 1 setting ga je aan de slag met jouw vraag. Doordat je met stenen jouw systeem op tafel neerzet, wordt je vraagstuk visueel gemaakt en dat levert al direct de eerste inzichten. Hierna gaan we samen kijken wat zich nog verder mag gaan ontvouwen.

Een tafelopstelling is ideaal voor degene die wel een (familie)opstelling wilt doen, maar er tegenop ziet om dit met een groep (vreemde) mensen te doen. Onder mijn begeleiding en ondersteuning ga jij op ontdekkingsreis in de diepere lagen van jezelf. Je gaat aan de slag op zielsniveau. Supermooi om op deze manier de volgende stap te maken op jouw pad van groei en bewustwording!

De sessie wordt gestart met een ademhalingsoefening of een paar minuten op het BioDynamisch EnergieSysteem (Schumann Plaat) om jezelf open te stellen voor de boodschappen die jij mag ontvangen.

Een tafelopstelling duurt ongeveer 5 kwartier en kost € 50,-.

Tafelopstellingen - More than Stones Healing

Boek via het onderstaande formulier jouw Tafelopstelling!