Edelsteentherapie

Bij More than Stones Healing maak ik onder andere gebruik van edelsteentherapie.

Om een beeld te krijgen van de manier waarop de stenen kunnen werken, gaan we eerst terug naar de scheikunde- en natuurkundelessen. Wees gerust, dit waren niet mijn sterkste vakken op de middelbare school dus ik probeer het zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

Alles om ons heen en ook ons eigen lichaam is opgebouwd uit atomen. Alle atomen hebben een eigen trilling. Deze trilling is niet zichtbaar, maar kan wel worden gevoeld. Dit heeft te maken met resonantie. Voorbeeld: als je twee stemvorken hebt en je slaat er eentje aan die qua toonhoogte dicht bij de ander ligt, dan zal die ander uit zichzelf mee gaan trillen. De trilling wordt dan overgenomen door iets wat eenzelfde soort trilling kan vormen.

Ieder soort steen heeft zijn eigen trilling. Als je een steen voelt, dan resoneert jouw lichaam op de trilling van die steen. Omdat je in je lichaam heel veel verschillende trillingen hebt, kan je lichaam dus ook resoneren op veel verschillende stenen. Als er een trilling uit balans is door bijvoorbeeld ziekte of stress, dan kan een steen helpen om deze trilling te corrigeren, versterken of helen.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van verschillende stenen, voor ieder chakra één steen. Deze stenen kies ik intuïtief. Dat wil zeggen dat ik voel welke stenen jij op dat moment nodig hebt. Hiermee gaan we vervolgens aan de slag om jouw lichaam weer op de juiste frequentie te laten trillen. Jij ligt op een behandeltafel zodat ik de stenen op jouw chakra’s kan plaatsen. Middels energiewerk maak ik de energie in jouw systeem los en voeg ik energie toe. Na afloop kijken we samen welke stenen er voor jou zijn gebruikt en wat de betekenis hiervan is.

Merk jij dat je lichaam uit balans is? Zou je het fijn vinden als ik je ondersteun in jouw proces van je afsluiten voor / omgaan met prikkels, jezelf beschermen tegen de energie van anderen en meer energie overhouden voor jezelf?

More than Stones Healing
More than Stones Healing