Durf jij te investeren in jezelf?

Je merkt dat je tegen steeds meer problemen aanloopt: je wordt leeggezogen door bepaalde personen, naar feestjes wil je niet meer want dat zijn veel te veel prikkels en je slaapt slecht omdat je over dingen ligt te piekeren. Je hebt zelf al het één en ander geprobeerd, maar dit bracht jou nog niet het gewenste resultaat. De ademhalingsoefeningen waren leuk, maar kreeg je alleen voor elkaar als je ergens rustig kon zitten oefenen en dus niet op het moment dat je overladen werd door alle prikkels. Je leest over jezelf afsluiten, ja leuk, maar hoe doe je dat dan??? Meer rustmomenten inplannen, tja over 2 maanden ga je op vakantie. Is dat voldoende ingeplande rust? Meer tijd heb je eigenlijk niet om deze rustmomenten in te plannen. Dus leuk, al die tips, maar je komt er geen stap verder mee.

En nu? Heb je er al eens aan gedacht om in jezelf te investeren? Een coach zoeken die jou leert hoe je je kunt beschermen tegen prikkels, dat je emoties van anderen kan herkennen en van je af weet te zetten en die je leert om naar je eigen lichaam te luisteren waardoor je zelfverzekerd keuzes durft te maken.

Voor heel veel dingen zoeken we al hulp. Je gaat naar de tandarts als je kiespijn hebt, je schakelt een aannemer in om een dakkapel te plaatsen en je belt naar de ANWB als je met pech langs de weg staat. Dus waarom schakel je geen hulp in voor jezelf als je er niet meer uitkomt?

Durf te investeren in jezelf!

Ik kan jou hierbij helpen. Samen met mij als jouw coach ga jij kijken waar jij tegenaan loopt en op welke manier je hier verandering in kan aanbrengen. Handig toch als ik jou hierbij kan helpen zodat je het niet in je eentje hoeft te doen? Deze investering in jezelf gaat jou (en je omgeving) heel veel opleveren omdat jij hierdoor veel beter in je vel komt te zitten. En dat is toch goud waard? Ik vind in ieder geval van wel. Door in mijzelf te investeren ben ik gekomen waar ik nu sta, weet ik om te gaan met mijn hooggevoeligheid en ben ik in staat om anderen te helpen in dit proces.

Durf jij al te investeren in jezelf?

0 reacties