Hoe hoog is jouw energetische frequentie?

Niet alleen stenen hebben een energetische frequentie.

Als mens stuur je ook een trillingsfrequentie uit. Deze wordt gevormd door hoe je je lichamelijk voelt, jouw gedachten, alles waar jij voor staat en doet.

Kijk maar eens naar de afbeelding en bepaal waar jij nu staat.

Is dat laag, meer in het midden of ga je zelfs al hoger?

Bepalen waar jij staat is om meerdere redenen erg interessant:

  • Wat je uitstraalt krijg je terug. Dit noem je ook wel de wet van aantrekkingskracht. Als jij ontevreden bent, dan zal je ook mensen aantrekken die ook ontevreden zijn of in situaties terecht komen die dezelfde lage trilling hebben. Dit resoneert namelijk goed met elkaar.
  • Wist je dat virussen en ziekten een lage trillingsfrequentie hebben? Dus als jou trilling hoog is ben je minder vatbaar voor virussen.
  • Straal jij daarentegen liefde uit, dan zal je ook veel liefde aantrekken! Wanneer je vol vertrouwen en optimisme naar de wereld kijkt, zul je situaties aantrekken die fijn zijn en mogelijkheden en kansen met zich mee brengen.
  • Is jouw niveau hoger dan 250, dan is jouw energetische frequentie hoog. Hierdoor ben je minder makkelijk vatbaar voor de lage trillingen, maar bepaalde personen en/of gebeurtenissen kunnen nog wel vat op je krijgen.
  • Is jouw niveau zelfs 500 of hoger, dan wordt er gezegd dat je niet / veel minder vatbaar bent voor lagere frequenties zoals boosheid en angst. Mensen met een lage trilling kunnen jou dan ook niet meer uit jouw eigen trilling trekken.

Jij bepaalt zelf in welke trilling jij wilt zitten. Dit stuur je namelijk “gewoon” aan met je eigen brein. Uiteraard is jouw trilling niet van de één op andere dag geregeld. Hier zal je wel wat voor moeten doen. Doe activiteiten waarvan je blij en vrolijk wordt. Eet voeding met een hoge trillingsfrequentie zoals groente en fruit ipv fast food. Zorg dat je dagindeling je energie geeft ipv alleen maar energie kost.

Wist je dat edelstenen, mineralen en kristallen een hoge trilling hebben? Hierdoor kunnen ze jou goed ondersteunen in het verhogen en het hoog houden van jouw energetische trilling!

Dus mediteren met een steen en/of een steen bij je dragen is dus zeer waardevol voor jouw energetische frequentie.

0 reacties