Nog beter in balans!

Herken je dit?

 • Ahh, chips! Weer is jouw schoonmoeder over je grenzen heen gedenderd en heeft je leeggezogen qua energie waardoor jij ’s avonds moe op de bank hangt en die leuke afspraak met je vriendin moet afzeggen.
 • Je weet dat jouw gevoeligheid mooie kanten heeft, maar toch loop je even flink te balen van jezelf als je niet weet om te gaan met je drukke kids en de giga partij werk. Het liefst zou je even gaan razen en tieren, vooral tegen je jezelf omdat je niet alle ballen hoog weet te houden. Toch klem je je kiezen op elkaar en gaat gewoon door.
 • Je voelt je net een wijnvat, er wordt van alles in gekieperd maar je hebt geen idee hoe je je vaatje kan legen. Nog even en je wijnvat gaat overstromen!

Hoe zou het zijn als je:

 • Leert waar jouw grenzen liggen en deze weet te beschermen zodat je weer energie overhoudt. Je trekt je wandelschoenen al aan voor een gezellige wandeling met je vriendin.
 • Vol liefde naar jezelf kan kijken en hierdoor keuzes maakt die bij jou passen.
 • Als je je wijnvat kan legen zonder anderen daarbij te kwetsen. Jij voelt je weer heerlijk opgelucht en opgeruimd. Je hebt gewoon weer zin om te gaan huppelen.

Dat is mogelijk als je deelneemt aan het traject Nog beter in balans! Dit traject bestaat uit 3 sessies van 1 uur.

Aan het einde van dit traject:

 • Weet je waar jouw energetische grens (aura) ligt en hoe je energielekken kan voorkomen zodat je weer energie overhoudt voor een leuke avond met je vriendin.
 • Ben je trots op jezelf en blaak je van zelfvertrouwen en eigenliefde.
 • Ben je in staat om op rustige wijze te vertellen wat daadwerkelijk in jou leeft zodat de ander jou kan begrijpen, maar vooral dat je in jezelf ruimte mag creëren.

Deze investering in jezelf is € 215,- .

Hiervoor krijg je:

 • 3 persoonlijke sessies van 1 uur
 • diverse oefeningen welke je op elk moment van de dag kan toepassen
 • toegang tot online oefenmateriaal
luipaardjaspis

Meld je nu aan en ontvang bij de 3de sessie het volgende cadeau:

een schitterende trommelsteen welke ik inuïtief voor jou uitzoek.

Veel gestelde vragen:

Wat gebeurt er tijdens een sessie?
Tijdens de sessie gaan we aan de slag met edelstenen en mineralen. Deze stenen zijn in staat om de trillingen van jouw lichaam weer in balans te krijgen. Kijk voor meer informatie op de pagina edelsteentherapie.

Gaan we de oefeningen uit het traject Beter in Balans herhalen?
Nee, absoluut niet! Het traject Beter in Balans was echt de basis. In dit traject gaan we een flink stuk dieper. Daarom kan je alleen aan dit traject meedoen als vervolgtraject.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja, dit is mogelijk. Je betaalt dan 2 keer € 112,50. De eerste termijn voldoe je voor aanvang van de eerste sessie en de tweede termijn voldoe je voor aanvang van de derde sessie.

Is het mogelijk om na de sessie stenen aan te schaffen  waarmee we hebben gewerkt?
Ja, dit kan. Ik maak deel uit van More than Stones welke edelstenen en mineralen verkoopt. Klik hier voor de website van de winkel.

 

jaspis polychroom
Anneloes
carneool